Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • IRUANI.COM
  • Raó social: IRUANÍ & ALBERTÍ S.C.
  • NIF: J55188452
  • Adreça: C/ Albertí 20 – 17240 – LLAGOSTERA – GIRONA.
  • Telèfon: 616 90 01 66
  • Email: iruani.pintors@gmail.com

Finalitat de la pàgina web

Publicitar els nostres productes i serveis, així com proporcionar-vos un apartat contacte amb l’empresa per sol·licitar informació ampliada.

Aquest avís legal (d’ara endavant, l’ «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: https://www.iruani.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM o qualsevol de les delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, llevat del consentiment per escrit d’IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM.

Contingut de la web i enllaços (Links)

IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM. La presència de «links» o enllaços a les pàgines web d’IRUANÍ & ALBERTÍ S.C, IRUANI.COM té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.